Johan Vriens

Aangenaam kennis te maken, ik ben Johan Vriens en ik ben VBA programmeur. Bent u hier naar op zoek of wilt u graag meer informatie? Dan is het belangrijk, en dat raad ik u ook echt aan, om snel contact met mij op te nemen, want ik kan u daarbij helpen. Ik kan u uitleg geven als VBA programmeur, maar ik kan u ook informatie geven over wat ik voor u kan betekenen en wat de kosten zijn. Ik kom daarvoor graag een keer bij u langs, zodat we het een en ander rustig kunnen bespreken en dan kan ik u verder ook informeren over de kosten. Wilt u graag met mij als VBA programmeur kennismaken? Dan kunt u nu contact met mij opnemen en dan plannen we op korte termijn een afspraak, zodat u weet wat ik voor u kan betekenen. Als VBA programmeur sta ik graag voor u klaar en kunt u op mij rekenen!